Mielipiteet.fi Usein Kysytyt Kysymykset (UKK)

Kysymys: Haluaisin luoda kopion toisesta kyselystä uuden kyselyn pohjaksi. Onko tämä mahdollista?
Vastaus: Kyllä, jos kopioitava kysely on sinun omasi. Mene asetukset sivulle ja etsi "Luo kopio kyselystä" kohta.

Kysymys: Minulla on monta kysymystä joissa on samat vastausvaihtoehdot. Voiko luoda kysymyksistä kopiota?
Vastaus: Kyllä. Mene muokkaamaan kysymyksiä ja katso kysymysluettelosta kohta "kopioi kysymys". Tämän jälkeen vaihda kysymyksen nimi oikeaksi "kysymys" sarakkeessa ja tallenna kysymys painamalla "nimeä"-nappia.

Kysymys: Ovatko kyselyni tiedot turvassa?
Vastaus: Kyllä ja ei. Luotuja kyselyitä ja niiden kyselyiden tuloksia ei julkaista ilman käyttäjien lupaa, mutta kuitenkaan mahdollisista tietoturvamurroista ja niiden seurauksista ei voida antaa takeita. Jos olet huolissasi tietojesi turvallisuudesta, tallenna kysely kaikki vastaukset saatuasi ja poista kysely, tai ainakin kyselyn vastaukset, asetukset sivulta.

Kysymys: Voinko antaa vastaajille linkin vastauksiin ilman että annan samalla muokkaus oikeudet?
Vastaus: Kyllä. Mene kyselyn asetukset sivulle ja aseta "Näytä vastaukset kyselyn lopuksi:" arvoksi kyllä. Tämän jälkeen voit antaa linkin vastauksiin käyttämällä julkista id:tä. Esimerkiksi jos kyselysi julkinen id on "abcdef" niin voit vastaukset tällä linkillä https://mielipiteet.fi/answers_processed.php?id=abcdef. Jos tahdot sisällyttää vastaukset osaksi toista sivua niin voit ladata pelkän vastaus osan lisäämällä osoitteeseen bodyonly=1, esimerkiksi näin https://mielipiteet.fi/answers_processed.php?id=abcdef&bodyonly=1.

Kysymys: Hukkasin linkin kyselyni muokkaus sivulle. Voinko saada osoitteen jotenkin selville?
Vastaus: Kyllä, jos tallensit asetukset sivulla sähköpostiosoitteen kyselylle. Voit tilata sähköpostiisi listan kaikista kyselyistäsi tästä:
Sähköpostiosoite:

https://www.mielipiteet.fi/ (W3C HTML 4.01/CSS) 2004-2024, mielipiteet.fi (C).